Palvelut

Sisustusalan palvelut ammattitaidolla

Ulla Uitto on työskennellyt sisustusalalla vuodesta 1981 lähtien. Ulla on ollut mukana useassa sisustusalan yrityksessä ja työskennellyt pitkään yhteistyössä eri arkkitehti- ja konsulttitoimistojen kanssa. Vuosien varrella Ulla on suunnitellut ja toteuttanut monenlaisia kohteita kodeista julkitiloihin.

Ulla on työssään mukana suurella sydämellä. Sisustaminen ei ole vain ammatti - se on myös intohimo ja inspiraation lähde.


Verhosuunnittelu ja myynti

Verhot ja kaihtimet ovat näkyvä osa sisustusta. Ne kehystävät ikkunoita ja tuovat rytmiä ja väriä tilaan. Verhoilla ja kaihtimilla voidaan muokata tilan tunnelmaa myös toiminnallisesti. Erilaiset verhot ja kaihtimet pimentävät ja hämärtävät, estävät häikäisyä ja esimerkiksi suojaavat vedolta tai kuumuudelta. Ikkunansisustuksessa oikein valitut tuotteet ovat avainasemassa ja tarjoavat ratkaisun kaikkiin tilan haasteisiin.

Usein verhot ja kaihtimet ovat välttämätön sisustuselementti kaikissa tiloissa, joissa auringonvalo eri vuodenaikoina käyttäytyy eri tavalla. Ikkunansisustuksen ei silti tarvitse olla tylsää ja teknistä, vaan tuotteilla voidaan täydentää sisustusta ja tuoda siihen lisää väriä, jännittäviä yksityiskohtia ja pehmeyttä erilaisilla materiaaleilla.


Sisustussuunnittelu

Työn perustana on intohimo sisustukseen ja asiakaslähtöinen työskentely. Vuorovaikutus asiakkaan kanssa ja aito läsnäolo rakentavat pohjan onnistuneelle lopputulokselle.

Sisustussuunnittelu kattaa kokonaisvaltaisesti tilan kaikki tarpeet:


Palvelut koteihin ja julkitiloihin

Verho- ja sisustussuunnittelulla tuodaan lisäarvoa ja viihtyvyyttä kaikenlaisiin tiloihin. Kodeissa suunnittelun pääpainona on viihtyvyyden ja kodin eri toimintojen kehittäminen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Toimistotiloissa ja muissa julkitiloissa keskitytään ennen kaikkea työympäristön erilaisiin tarpeisiin. Sisustuksessa huomioidaan esimerkiksi akustiikka, työympäristön ergonomisuus, esteettömyys ja tarvittava valaistus. Kokonaisvaltaisessa suunnittelussa huomioidaan tilan käyttäjien yksilölliset tarpeet ja luodaan näin viihtyisä ja toimiva ympäristö.

Verho- ja sisustuspalveluita kaikkiin kohteisiin:

kodit:

  • uudiskohteet
  • saneerauskohteet
  • vapaa-ajan asunnot
  • koko kodin kattavat suunnitelmat
  • yksittäiset tilat ja pienemmät sisustusongelmat


julkitilat:

  • toimistotilat
  • hotellit
  • ravintolat
  • oppilaitokset
  • juhlatilat

Remonttipalvelut

Kaikki palvelut on saatavilla avaimet käteen -periaatteella. Studio Ulla Uitto tekee yhteistyötä luotettavien kumppanien kanssa, jotka toteuttavat remontit kaikkiin kohteisiin.

 

Ulla Uitto

Ulla Uitto
sisustussuunittelija SI